Produženi rokovi za prijavu za kupovinu i dodelu kuća na EU projektu

U okviru EU projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem građana „Siguran život“, a finansira Evropska unija kroz program „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“, koji implementira UNOPS, 15. septembra 2022. opština Opovo je objavila javne pozive za izbor korisnika iz najugroženijih socijalnih grupa i kupovinu kuća za odabrane korisnike na teritoriji opštine Opovo.    

Rokovi za prijavu na pozive su produženi.

Tako je novi rok za podnošenje prijava za korisnike 31.10.2022. do 15h dok je za kupovinu kuća novi rok 14.11.2022. do 15 časova.

Tekst Javnog poziva za korisnike kao i prijavni formular za svaku od ciljnih grupa može se preuzeti sa: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-izbor-korisnika-paketa-podrske-u-okviru-projekta-krug-podrske/  dok se Javni poziv za kupovinu kuća i prijavni formular nalaze na sledećem linku: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-kupovinu-kuca-sa-okucnicom-za-resavanje-stambenih-potreba-korisnika-u-okviru-projekta-krug-podrske/

Sve dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom i uslovima prijave, kao i neophodnu podršku pri popunjavanju prijavnih formulara i pribavljanja neophodne dokumentacije, zainteresovani korisnici mogu dobiti od Magdalene Arnold Đerić u Kabinetu predsednika opštine, svakog radnog dana od 12 do 15 časova.

Sve dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom za kupovinu kuća i uslovima prijave, mogu se dobiti od Radeta Cvetanovića na telefon 013/681-666, 063/1060547.