Uđi u Krug podrške

U okviru EU projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem građana „Siguran život“, a finansira Evropska unija kroz program „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“, koji implementira UNOPS, 15. septembra 2022. opština Opovo je objavila javne pozive za izbor korisnika iz najugroženijih socijalnih grupa i kupovinu kuća za odabrane korisnike na teritoriji opštine Opovo.    

Tekst Javnog poziva za korisnike kao i prijavni formular za svaku od ciljnih grupa može se preuzeti sa: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-izbor-korisnika-paketa-podrske-u-okviru-projekta-krug-podrske/  dok se Javni poziv za kupovinu kuća i prijavni formular nalaze na sledećem linku: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-kupovinu-kuca-sa-okucnicom-za-resavanje-stambenih-potreba-korisnika-u-okviru-projekta-krug-podrske/

Projektni tim je obezbedio podršku prilikom prijavljivanja za zainteresovane aplikante.

Sve dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom i uslovima prijave, kao i neophodnu podršku pri popunjavanju prijavnih formulara i pribavljanja neophodne dokumentacije, zainteresovani korisnici mogu dobiti od Magdalene Arnold Đerić u Kabinetu predsednika opštine, svakog radnog dana od 12 do 15 časova.

Sve dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom za kupovinu kuća i uslovima prijave, mogu se dobiti od Radeta Cvetanovića na telefon 013/681-666, 063/1060547.

Rok za prijavu za oba poziva je 14. oktobar 2022. do 15 časova.